Padang Astaka Bunga Raya dibawah kelolaan Majlis Daerah Lenggong terletak bersebelahan Balai Polis Lenggong merupakan tempat riadah penduduk sekitar. Dilengkapi dengan pelbagai kemudahan seperti lampu limpah di setiap penjuru padang menjadikan tempat ini sesuai untuk melakukan sebarang aktivit terutama di waktu malam. Antara aktiviti yang sering dilakukan di sini adalah seperti fiesta, perbarisan sempena Hari Kebangsaan, Perlawanan Bola Sepak dan sebagainya.

 

                                                                           


 

 

Stesen Bas

 

Stesen Bas

                                                       Stesen Bas Pekan Lenggong

 

Stesen bas Pekan Lenggong terletak di tengah-tengah pekan bagi memudahkan penduduk setempat mendapat perkhidmatan pengangkutan awam seperti perkhidmatan bas dari Pekan Lenggong ke Kuala Kangsar dan Gerik serta bas ekspres dari Pekan Lenggog ke Pusat Bandar Ipoh.

 


Hentian Bas

Beberapa buah Hentian Bas telah disediakan oleh Pihak Majlis Daerah Lenggong di setiap kampung bagi memudahkan pengguna menggunakan pengangkutan awam. Pembinaan hentian bas ini juga akan turut diselenggara oleh pihak Majlis Daerah Lenggong bagi menjamin keselesaan dan keselamatan pengguna.